Kragerup Green Attraction

Kragerup Aktivitetspark opnår GREEN ATTRACTION-certificering

Kragerup Aktivitetspark på Kragerup Gods er stolt af at meddele, at de er blevet tildelt GREEN ATTRACTION-certificeringen, som anerkendelse af deres dedikation til ansvarlig drift og miljøvenlige initiativer.

Som en af blot 25 attraktioner i Danmark, der har opnået denne prestigefyldte certificering, og den første af sin art inden for aktivitets- og klatreparker, bekræfter de deres engagement i at bevare naturen og levere ansvarlige oplevelser for vores gæster.

Kragerup Aktivitetspark har gennemgået en omfattende dokumentation og evaluering af deres initiativer for at opfylde kriterierne for GREEN ATTRACTION-certificeringen. Parken har prioriteret at reducere deres energi- og vandforbrug samt sikret en effektiv affaldshåndtering, så alt kan genanvendes bedst muligt. De har også investeret i udvalgte materialer og metoder, såsom genbrugsnylon i vores klatrepark og skånsomme monteringsmetoder, der forlænger træernes levetid.

Stedets engagement i ansvarlig drift understreges også af deres GREEN KEY-certificering på hotellet på Kragerup Gods, som de har opretholdt siden 2015. Uanset hvor gæsterne befinder sig på Kragerup Gods og Aktivitetspark, vil de opleve vores ansvarlighed og stedets bestræbelser på at minimere det miljømæssige aftryk.

Juryen bag certificeringen fremhæver stedets innovative tilgang til at skåne træerne i klatrepark og den omhyggelige sorteringsordning med tydelig skiltning, der passer til de naturlige omgivelser. Kragerup Aktivitetspark er stolte af at blive anerkendt som pioner i branchen og ser frem til fortsat at inspirere andre til at følge deres eksempel.