Gaudvikling2

Green Attraction vinder frem på danske attraktioner

I løbet af 2023 er der kommet 16 nye attraktioner med i Green Attraction, hvilket sammenlagt er en stigning på 320 %.

Tilbage i 2022 blev Green Attraction lanceret af HORESTA sammen med Danske Zoologiske Haver & Akvarier (DAZA), Organisationen Danske Museer (ODM), Foreningen af Forlystelser i Danmark (FFD), Videnspædagogiske Aktivitetscentre (VPAC), HORESTA og med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Lancering med 5 attraktioner i august 2022

Ved lanceringen i august 2023 blev de første fem attraktioner mærket med det målrettede mærke for attraktioner. Det drejede sig om Tivoli - Experimentarium -Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, KØN - Gender Museum Denmark  - Moesgaard Museum som kom med i 2022.

Stigning på 320 % i 2023

I løbet af 2023 er der kommet 16 nye attraktioner med i Green Attraction, hvilket sammenlagt er en stigning på 320 %.

De 14 af dem er Universe - Fårup Sommerland - Tivoli Friheden - DAC Dansk Arkitektur Center - Den Fynske Landsby - H C Andersens Hus - Møntergården - Det Grønne Museum - Svendborg Museum - Odense Zoo - Nordsøen Oceanarium - AQUA Akvarium & Dyrepark – AroS  og som nævnt i sidste uge Økolariet.

Mens certificeringen af 14 af de 16 attraktioner allerede er offentliggjort, bliver de sidste to snart også offentliggjort i den kommende tid. Men der også mange andre på vej.