Attraktion

Kragerup Aktivitetspark

Kragerup Aktivitetspark

Besøg Kragerup Aktivitetspark, der byder på sjove, aktive og uforglemmelige oplevelser under åben himmel.

De over 10 forskellige aktiviteter indbyder til mange timers udfordringer og leg, og aktivitetsparken er ideel til både en hyggelig dag med familien eller en festlig tur med vennerne i naturen.

I kan blandt andet prøve kræfter med Danmarks første klatrepark Go High med en af landets længste svævebaner, trampolinparken Go Bounce, hvor man kan hoppe, lege og brænde energi af, den 18-hullers fodboldgolfbane i naturskønne omgivelser, kanosejlads på godsets voldgrav, mountainbike gennem de smalle spor i skoven og meget, meget mere!

For de helt små er tumlepladsen Go Play perfekt. Her kan børnene boltre sig i flere timer og prøve masser af udfordringer og aktiviteter, som både stimulerer sanser og muskler.

Har I brug for at få fyldt depoterne op igen, så byder aktivitetsparkens reception på mad, som I kan nyde under åben himmel, samt søde og salte snacks, is fra fryseren og selvfølgelig et bredt udvalg af kolde og varme drikkevarer.

I finder Kragerup Aktivitetspark på Kragerup Gods på Vestsjælland.

Særlig miljøindsats

Særlig miljøindsats

Kragerup Aktivitetspark ønsker at tage ansvar for vores fælles fremtid, og arbejder derfor aktivt med miljømæssig ansvarlighed for at fremme bæredygtighed i branchen.

Det indebærer at de primært anvender naturens ressourcer som fundament for at skabe unikke oplevelser, har fokus på at minimere madspild, anvender bionedbrydelig emballage samt sørger for gode betingelser for affaldssortering.

Kragerup Aktivitetspark passer godt på sine omgivelser blandt andet ved deres innovative tilgang til at skåne træerne i klatreparken, der skaber en mere naturlig vækst og forlænger træernes levetid.

 

Kragerup Aktivitetspark har været Green Attraction-certificeret siden marts 2024.

Læs mere her: kragerup.dk/kragerup-aktivitetspark-opnaar-green-attraction-certificering

Område

Midt-og Vestsjælland

På Midtsjælland finder du Roskilde med Domkirke og Vikingskibsmuseet og i området Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde og Holbæk Fjord.

Den vestlige del af Sjælland tilbyder små hyggelige byer fx Kalundborg, Korsør, Sorø og Skælskør og stille havne og smukke fjorde, og naturen indbyder til at udforske den på cykel, via vandreture eller kajakroning.

Hop på cyklen, og kør langs en af Sjællands Vestkysts ti gastronomiske cykelruter, hvor du i den friske luft får samlet en sund appetit. Smag på lokale råvarer fra de små økologiske producenter, og forkæl fx dine smagsløg med et glas dansk produceret vin fra vingården.